1.2.10

Polybag pelbagai saiz



Polybag pelbagai saiz untuk kegunaan pertanian, fertigasi:
5"x7"
7"x10"
12"x12"
13"x20"
15"x15"
16"x16"
Kini terdapat dalam warna Putih saiz 16"x16" sesuai untuk tanaman fertigasi

Harga promosi : RM5.50/kg (hitam) dan RM6.00/kg (putih) - pelbagai saiz


Harga Terkini: RM6.00/kg (hitam) dan RM6.50/kg (putih) - pelbagai saiz

36 comments:

  1. saya nk tanya...polibeg saiz 7x13 ada buat tak??utk semaian anak getah...

    ReplyDelete
  2. saiz yang hampir ialah 7 x 10 shj

    ReplyDelete
  3. Minta tanya ada poly bag hitam saiz 5" x 14' tak?

    Harda juga RM6.00 per kg?

    ReplyDelete
  4. tumpang tanya mencari polibag dlam ukuran 1kg tanah,yang mana lebih sesuai

    ReplyDelete
  5. Anonymous, saiz polybag 5" x 14" tidak dijual. Harap maaf.

    MoneyOnline, utk satu kg tanah, boleh guna 7"x10". 12" x 12" pun boleh guna bergantung kepada penggunaan / pokok yang hendak ditanam. Terima kasih.

    ReplyDelete
  6. tumpang tanya, untuk tanam cili lagi elok guna saiz yang mana?

    untuk saiz 15"x15" ok tak?
    1kg saiz 15"x15" berapa bag ya?

    ReplyDelete
  7. saiz 15x15 atau 16x16 sudah mencukupi

    1kg 15x15 lebih kurang 25 pcs

    ReplyDelete
  8. nak tahu, mana yang lebih baik dan tahan, color hitam or putih?

    kalau nak tanam cili semerah 3000 pokok, berapa pack benih yang perlu saya beli.

    saya ada plan nak tanam 3000 pokok, tolong senaraikan untuk saya keperluan yang saya perlukan. sila email ke : muhammadharis313@gmail.com

    terima kasih...

    ReplyDelete
  9. Salam En Muhammad Haris Efendi,

    Saya dah reply through email encik. Minta semak, terima kasih.

    ReplyDelete
  10. salam, nak tanya sikit.
    Untuk polybag warna hitam saiz 16'' x 16'' sebanyak 3500bag, berapa kilogram bag yang perlu saya beli. Untuk sampai ke perlis, berapa ringgit untuk delivery (by. KTMB).

    Terima kaseh....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Anonymous, polybag hitam saiz 16" x 16" ialah lebih kurang 20 keping /kg. Untuk 3500 keping, memerlukan 175 kg. Delivery dalam RM210.00 menggunakan KTMB. Terima kasih.

      Delete
  11. nak tanya....

    ada tak polibeg yang lebih besar dari 16x16?
    yang macam nurseri guna...maksud saya yang saiznya besar2 tu...

    puas sudah bertanya setiap kedai pertaniaan..
    semua tiada jual...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Polybeg bersaiz besar biasanya dibuat tempahan minimum satu tan. Untuk sebarang tempahan, bolehlah membuat pertanyaan sebutharga kepada email kami mentahagromart@gmail.com

      Terima kasih

      Delete
  12. kalau nak tempah cm na ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Polybeg bersaiz besar biasanya dibuat tempahan minimum satu tan. Untuk sebarang tempahan, bolehlah membuat pertanyaan sebutharga kepada email kami mentahagromart@gmail.com

      Terima kasih

      Delete
  13. Kalau nak tanam bendi saiz pe yg sesuai?
    Saya nk order 100 keping...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau bendi, boleh guna 15 x 15 atau 16 x 16. Dua saiz ini sesuai.

      Delete
    2. Ok, kalau 15x15, saya nak 100 keping, 5 kgxrm6.00=RM30... hntar ke tg malim brape?

      Delete
    3. Kalau saya g ambil mcm mna? Kat mna ye?

      Delete
  14. saya nak tanya sikit... kalau polibeg 7"x10" sekilo dapat berapa keping?

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam Nora Dahlan, 82 keping sekilo untuk 7"x10"

      Delete
  15. saya nak tanya 15" x 15" dan 16" x 16" sekilo ada berapa keping?

    ReplyDelete
  16. Salam. Kalau utk saiz 5x7 1kg dpt berapa keping ye. Penghantaran ke kepong berapa.

    ReplyDelete
  17. Untuk tanam kacang buncis, kacang panjang dan tomato..saiz polybag apa yg sesuai..mohon pencerahan..terima kasih

    ReplyDelete
  18. salam,,,,,saya nak bertanya sikit,,,dekat mana yg paling hampir dengab kebun saya yg berada di bt12 telok pelanduk port dikson untuk saya mendapat kan benih cili dalam poly bag?

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam, biasanya anak pokok cili dalam polibeg perlu ditempah daripada mana2 pengusaha dan hanya siap untuk disemai selepas 1 bulan

      Delete
  19. nak tahu, mana yang lebih baik dan tahan, color hitam or putih?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ketahanan bergantung kepada banyak faktor. Kebiasaannya warna hitam lebih tahan lama. Warna putih lebih seragam dan cantik

      Delete
  20. saya pun baru nk mula senrai sekali polibeg dgn benih sekali semua brpa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rujuk pakej DIY auto fertigasi kami berharga RM170

      Delete
  21. salam...kalau nk polybag 12 x 12 dalam 20kg dan hantar ke sabah berapa kos penghantaran ye?

    ReplyDelete

Nuffnang Ads

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails